Kategorier

Mest solgte

Handelsbetingelser

Hobbykarl.dk som driver denne shop, bestræber sig kraftigt på at yde den bedste service mulig til alle kunder, både store og små, og skulle du mod forventning finde noget som ikke er 100% iorden, beder vi dig venligst bruge 5min. på at sende os en mail om dette.

Et hvert køb på denne shop sker på kundens eget ansvar, og vi tager forbehold for udsolgte varer, leveringstid, fejlplaceret billeder, ændringer i valutakurser, samt prisændringer og andre omstændigheder som Hobbykarl.dk åbenlyst ikke har indflydelse på, så som leverandørsvigt og situationer som sker i leverandørens område, der gør at levereandøren ikke gennemfører sin produktion af varer.

Personoplysninger

For at kunne få tilsendt de bestilte varer må du opgive navn, postadresse samt e-mailadresse til Hobbykarl.dk. Vi opbevarer dit navn, adresse og e-mailadresse i et kundekartotek, som kun Hobbykarl.dk´s ansatte har adgang til. Kundeoplysninger videregives eller videresælges IKKE til tredjemand. Dine oplysninger vil kun blive brugt til markedsføring over for dig, såfremt du udtrykkeligt har accepteret dette (nyhedsbrev etc.). Du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket, ved afmelde denne service under "Min konto".

Betaling

Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, e-Dankort, VISA og VISAelektron.

Du kan også betale med ViaBill. Læs mere her.

Derudover har du mulighed for at betale via bankoverførelse.

Levering:

Deres ordre pakkes og afsendes samme dag eller dagen efter som betalingen er modtaget.

Der tages forbehold for udsolgte vare og lign.

Vælges der brevpost er kundens eget ansvar, hvis ordren forsvinder eller på anden måde er bortkommet.

Leveringsbetingelser:

Betales der med betalingskort vil beløbet blive hævet når varen afsendes.

Betales der med bankoverførsel, vil varen blive afsendt så snart betalingen er modtaget.

Ordrebekræftelse

Når du har bekræftet din bestilling, sender vi en ordrebekræftelse til din e-mail-adresse. Det er dit bevis på, at vi har modtaget din ordre, samt vores accept af, at der er indgået en aftale om levering af den/de valgte varer til dig.

Risiko for varerne

Vare der sendes som Maxibrev sendes på købers ansvar. Risikoen for varer købt hos Hobbykarl.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Mellem afsender (Hobbykarl.dk eller leverandør) er Post Danmark / GLS ansvarlig for varerne.

Fragt/Shipping

Fragten er ikke inkluderet i de viste priser på denne side. Fragten vises først, når du gennemfører en bestilling. Fragtprisen afhænger af ordrens samlede vægt.

Modtagelse af varen

Det er vigtigt, at du tjekker din(e) vare(r) efter, inden du skriver under på modtagelsen. Anmeldelse af beskadigede varer skal ske til Post Danmark. Hobbykarl.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Fortrydelsesret

Du har mulighed for at fortryde dit køb i 14 dage efter, du har modtaget dine vare. Vedlæg venligst en kopi af din ordrebekræftelse eller følgeseddel, når du sender varer retur. Varen du returnerer skal være i original emballage, og varen skal fremstå i ny, ubrugt og salgsbar stand. Ved software må plombering ikke være brudt. Når vi har modtaget din(e) returvare(r), overfører vi beløbet til din konto. Vær opmærksom på, at du selv betaler for returfragten til os. Varer sendt uden porto nægtes modtagelse.

Bankoverførelse DK:

Sparekassen Sjælland : Reg. Nr. : 6070 Konto nr. : 0001216479

Kontakt os:

Hobbykarl.dk

Næstved Landevej 12

4250 Fuglebjerg

Tlf : 61453700

Email : mail@hobbykarl.dk

CVR : 35082107

Butik : Hobbykarl.dk - Næstved Landevej 12 - 4250 Fuglebjerg